(geen) goesting?!

geen goesting Mijn kind neemt zijn taken niet ernstig mijn kind studeert niet mijn kind laat het hoofd hangen mijn kind ziet het niet meer zitten Het zijn problemen waar nogal wat ouders mee worden geconfronteer

 • Title: (geen) goesting?!
 • Author: Lieve Swinnen
 • ISBN: null
 • Page: 201
 • Format: Kindle Edition
 • Mijn kind neemt zijn taken niet ernstig, mijn kind studeert niet, mijn kind laat het hoofd hangen, mijn kind ziet het niet meer zitten Het zijn problemen waar nogal wat ouders mee worden geconfronteerd Motivatie is de sleutel, maar hoe krijgt een kind goesting Want daar bestaat nog geen pil voor.Kinderen en jongeren ontplooien hun talenten, maar hebben daarbij soms deMijn kind neemt zijn taken niet ernstig, mijn kind studeert niet, mijn kind laat het hoofd hangen, mijn kind ziet het niet meer zitten Het zijn problemen waar nogal wat ouders mee worden geconfronteerd Motivatie is de sleutel, maar hoe krijgt een kind goesting Want daar bestaat nog geen pil voor.Kinderen en jongeren ontplooien hun talenten, maar hebben daarbij soms de hulp van volwassenen nodig Volwassenen die sturen en stimuleren, afgrenzen en aanmoedigen geen goesting geeft daar heel concrete tips voor Een boek voor alle ouders, leerkrachten, opvoeders en jongeren die vragen hebben over motivatie.

  • [PDF] ¶ Unlimited ↠ (geen) goesting?! : by Lieve Swinnen ↠
   201 Lieve Swinnen
  • thumbnail Title: [PDF] ¶ Unlimited ↠ (geen) goesting?! : by Lieve Swinnen ↠
   Posted by:Lieve Swinnen
   Published :2018-012-19T04:06:52+00:00

  One thought on “(geen) goesting?!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *