Дневна соба

 • Title: Дневна соба
 • Author: Јана Лозаноска
 • ISBN: 9786084770060
 • Page: 327
 • Format: Paperback
 • , , , , , , , , , , , , , , .

  • Best Read [Јана Лозаноска] × Дневна соба || [Thriller Book] PDF ☆
   327 Јана Лозаноска
  • thumbnail Title: Best Read [Јана Лозаноска] × Дневна соба || [Thriller Book] PDF ☆
   Posted by:Јана Лозаноска
   Published :2018-05-04T13:18:00+00:00

  One thought on “Дневна соба”

  1. Четиво кое и покрај тоа е пишано со лесен стил, изобилува со голема длабочина со која повеќето од денешнава младина се соочува. Првиот дел, иако по малку апстрактен допира до самото дно на душата дури и кога сепството што мислиме дека го имаме, го губиме во тие критични момен [...]

  2. Не очекував вакво нешто. Кратко, но ми многу ми се допадна, па тоа надоместува за краткоста. Препорачувам за кршење на секојдневната рутина.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *