Ada Di Hati

Ada Di Hati Safiah Aisyah hanyalah gadis biasa baginya tiada apa yang istimewa dalam dirinya dia sama saja seperti gadis gadis yang lain Hidup diteruskan seperti biasa sehingga hadir Zafril Adli dalam hidupnya

  • Title: Ada Di Hati
  • Author: Adah Hamidah
  • ISBN: null
  • Page: 167
  • Format: ebook
  • Safiah Aisyah hanyalah gadis biasa, baginya tiada apa yang istimewa dalam dirinya, dia sama saja seperti gadis gadis yang lain Hidup diteruskan seperti biasa sehingga hadir Zafril Adli dalam hidupnya yang berjaya menyemakkan kotak fikirannya dengan perangai yang amat menyakitkan hati Buaya Tembaga, luahku Amboi eksotiknya gelaran yang awak bagi untuk saya, kata ZafriSafiah Aisyah hanyalah gadis biasa, baginya tiada apa yang istimewa dalam dirinya, dia sama saja seperti gadis gadis yang lain Hidup diteruskan seperti biasa sehingga hadir Zafril Adli dalam hidupnya yang berjaya menyemakkan kotak fikirannya dengan perangai yang amat menyakitkan hati Buaya Tembaga, luahku Amboi eksotiknya gelaran yang awak bagi untuk saya, kata Zafril dengan tawa yang masih bersisa.Sakit hatinya pada lelaki itu tiada penghujungnya Dia paling benci dengan Buaya Tembaga itu Mujur hadir lelaki itu dalam hidupnya hanya sekadar persinggahan sementara Dan hidupnya kembali tenang tanpa wajah, senyuman, suara dan tawa lelaki itu.Bertahun Zafril Adli hilang daripada hidupnya dan sekalipun bayang lelaki itu tidak lagi hadir dalam harinya Namun tidak disangka lelaki yang pernah dibencinya kembali muncul mewarnai hidupnya dan kini cuba memikat hatinya dengan pelbagai cara.Safiah Aisyah buntu Perlukah dia menerima lelaki itu sedangkan lelaki itu teman lelaki kawan baiknya sendiri Apa perasaannya terhadap lelaki itu Bagaimana pula dengan Qistina Shania yang turut menaruh perasaan pada Zafril Adli Dan masakan dia dapat melangkahi prinsip hatinya yang tidak akan sesekali menerima cinta Buaya Tembaga seperti Zafril Adli itu

    • [PDF] ✓ Free Read ☆ Ada Di Hati : by Adah Hamidah ✓
      167 Adah Hamidah
    • thumbnail Title: [PDF] ✓ Free Read ☆ Ada Di Hati : by Adah Hamidah ✓
      Posted by:Adah Hamidah
      Published :2018-09-26T20:27:48+00:00

    One thought on “Ada Di Hati”

    1. Dah lama kot aku tak baca novel cinta, novel yang pure 100% cinta. Kalau tengok review sebelum ni pun, berderet review Buku Fixi kih5 Safiah Aisyah [Safi] dilakarkan sebagai gadis yang biasa-biasa saja. Hidupnya aman sehinggalah dia ditakdirkan bertemu dengan Zafril Adli [Zafril] di kejadian Safi dikejar anjing ketika jogging di pagi hari. Pertemuan yang tak best itu membuatkan Safi menyampah dengan cara Zafril yang bajet bagus tu. Apatah lagi Safi sering saja melihat Zafril yang silih-berganti [...]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *